top of page

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Francien Rongen, allround schoonheidsspecialiste en huidcoach. Met ruim 25 jaar ervaring , liefde voor mensen en mijn vak, kan ik u verzekeren dat u bij mij in goede handen bent. Voordat ik mij vestigde in Parkhotel Horst had ik een praktijk aan huis waar het geven van gezichtsbehandelingen mijn voornaamste bezigheid was. Nu het geven van ontspanningsmassages en lichaamsbehandelingen ook tot mijn dagelijkse bezigheden behoort, ontdek ik hoe mooi het is om ook op deze manier in contact te zijn met mensen en hun een fijn ontspannen gevoel te mogen laten ervaren. Wat een voorrecht om dit werk te mogen doen en wat vind ik het leuk om in een prachtig hotel werkzaam te mogen zijn. Elke dag mag ik nieuwe mensen ontmoeten en geen dag is hetzelfde. Bezoek regelmatig onze website om nieuwe behandelingen te bekijken.

Treed binnen in de wereld van Senssis en ervaar een gevoel van rust en welzijn. Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten!

Francien Rongen

_

Wat maakt ons anders ?

Wat ons anders maakt is de unieke locatie van ons bedrijf. In het souterrain van Parkhotel Horst kunt u een bezoek bij Senssis combineren met een bezoek aan de wellness van het hotel, u hoeft hiervoor geen hotelgast te zijn.

Geniet van een dagje sauna in combinatie met een massage of een andere heerlijke behandeling. Neem gerust ook een kijkje op de website van het hotel: www.parkhotelhorst.nl

Tot ziens
Bij Senssis
Parkhotel Horst
bottom of page