Beautysalon Senssis

There is always a reason to smile    

Shantala Babymassage 

Babymassage is in de eerste plaats heel leuk om te doen, als ouder masseert u zelf  uw baby onder begeleiding van mij (Francien Rongen). Ik zal u de juiste technieken leren die u ook thuis kunt toepassen. Het masseren van uw baby zorgt voor een betere hechting tussen u als ouder en uw baby. De eerste maanden is de taal die jullie samen spreken vooral lichaamstaal. De Shantala babymassage is niet alleen ontspannen voor uw baby maar ook voor uzelf !  Door regelmatig liefdevol te masseren leert u uw baby veel beter kennen, waardoor u intuïtief  aanvoelt wat uw baby fijn vind. Daarnaast kan babymassage ook verlichting geven bij darmkrampjes.

Combineren met babyzwemmen   

Heerlijk samen ontspannen zwemmen of bubbelen in het zwembad van het parkhotel,  in combinatie met de shantala babymassage  is dit  een heerlijke combinatie voor u en de baby, een uurtje wellness en ontspanning voor  beide. Het is uiteraard ook mogelijk om  samen met uw man of vriendin te komen. Na afloop kunt u in ons restaurant nog gebruik maken van een heerlijke kop koffie of thee, of combineren met een wandeling in het prachtige natuurgebied dat grenst aan het parkhotel.  


 Arrangement workshop Shantala babymassage Massage en zwemmen  1  moeder    met baby   € 45,00  
 Arrangement workshop Shantala babymassage Massage en zwemmen  2 moeders  met baby    € 85,00 

Wilt u liever alleen de shantala babymassage leren of met meerdere personen komen neem gerust contact met ons op   06-40826801