Shantala Babymassage

Babymassage is in de eerste plaats heel leuk om te doen, als ouder masseert u zelf uw baby onder begeleiding van mij (Francien Rongen). Ik zal u de juiste technieken leren die u ook thuis kunt toepassen. Het masseren van uw baby zorgt voor een betere hechting tussen u als ouder en uw baby. De eerste maanden is de taal die jullie samen spreken vooral lichaamstaal. De Shantala babymassage is niet alleen ontspannen voor uw baby maar ook voor uzelf ! Door regelmatig liefdevol te masseren leert u uw baby veel beter kennen, waardoor u intuïtief aanvoelt wat uw baby fijn vind. Daarnaast kan babymassage ook verlichting geven bij darmkrampjes.

Combineren met babyzwemmen

Heerlijk samen ontspannen zwemmen of bubbelen in het zwembad van het parkhotel, in combinatie met de shantala babymassage is dit een heerlijke combinatie voor u en de baby, een uurtje wellness en ontspanning voor beide. Het is uiteraard ook mogelijk om samen met uw man of vriendin te komen. Na afloop kunt u in ons restaurant nog gebruik maken van een heerlijke kop koffie of thee, of combineren met een wandeling in het prachtige natuurgebied dat grenst aan het parkhotel.  

Arrangement workshop Shantala babymassage Massage en zwemmen 1 moeder met baby € 45,00

Arrangement workshop Shantala babymassage Massage en zwemmen 2 moeders met baby € 85,00

Wilt u liever alleen de shantala babymassage leren of met meerdere personen komen neem gerust contact met ons op 06-40826801

0